16.3.2018

Ruokahommat on pelittänyt

Aamuisin kourallinen kuivattua jauhelihaa (n.200 g) nuudelin sekaan ruokatermokseen. Samalla iltaa varten n. 600g lihaa turpoamaan minigrippiin ja pieneen muovilaatikkoon. 20 kg lihaa saatiin Hyvätuuli Highlandista Jäppilästä. Suurkiitos. Suosittelemme erittäin lämpimästi kaikkeen ruoanlaittoon. Eron huomaa kun kerran maistaa. Ei tarvitse lähteä Lappiin asti, mutta kyllä se täällä maistuu!

S-market Veturi Pieksämäeltä tuki reissuamme lahjoittaen kuivamuonat. Olemme iloinneet siitä, että osasimme arvioida kulutuksen juuri sopivaksi. Nälkä ei ole tullut eikä kattilaan jää tähteitä. Kulutus on kova ja ruoka maistuu. Ihan expedition/grammanviilaus -linjalle emme ole lähteneet, vaan tehneet kunnon sapuskat. Kiitos Pentti Tanskanen.

Päivän menu:

Aamupala:
Valmiiksi tehdyt ruispalat kunnon täytteillä. (Juusto, paprika, kinkku, valkosipuli, suolakurkku, välillä joku pikkelssi tms.) Foliossa kaminan päällä. Sama folio käytössä useasti. Kannattaa raahata mukana.
”Oikeat” kahvit
Multivitamiinipore- tabletilla täräytetty vesi
Puuro & marjakiisseli

Lounas:
Leivät
Nuudeli (1 iso pussi ja 1 pieni termoksesta jauhelihan kanssa)

Muuta päivän mittaan:
Urheilujuomaa (Enervit) termarista ja juomapullosta. Vinkki: muovipullo luovuttaa lämpöä-meillä käytössä styrox-kylmälaukku. Bonus: eväsleivät kovassakin pakkasessa lämpimiä tauolla! Jee!
2 suklaapatukkaa per naama
Karkkipussi, pähkinöitä, energiageeli..

Iltaruoka:
600 jauhelihaa jonkun muun ruokahomman kanssa. Muusi, makarooni, riisipata tms.
Jos maistuu niin tee, kaakao.

Bonuksena mukana pekonia, jota paistellaan silloin tällöin.
Voita ripsautellaan ruokiin fiiliksen mukaan. Yleensä on hyvä ja nälkäinen fiilis.

Meillä käytössä, 3 miestä:
1 ruokatermos
3 litran termosta
3 juomapulloa

Näillä ollaan hyvin pärjätty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotimatka

Istutaan autossa. Tiet kuivat. Aurinko paistaa. Mitä onkaan tapahtunut? Missä ollaan oltu viimeiset viikot? Mitä niistä on jäänyt puseroon? ...