29.3.2018

Kilpisjärvi

Lossulta tultiin. Norjan puolen tuvassa yövyttiin. Aamulla ennen tunturista laskeutumista kurkattiin jään alle. 24 rautua (30-40cm) kotiinviemisiksi tarttui mukaan. Galggojärven parkkikselle päättyi ahkionveto tämän reissun osalta. Aamulla hiihto toiselle kolmen valtakunnan rajalle. Yhtäkkiä ollaankin täällä ns. sivistyksen parissa. Hassua. Käytiin saunassa ja yövytään hotelli Kilpiksessä. Saa nähdä miten pääsemme aamupalapöydästä liikkeelle😀.
Mitä tähän nyt osaisi päivittää. Että aikamoinen reissu? Hieno reissu? No, huomenna on kuitenkin vielä 30 hiihto edessä. Varmaan parempi että sitten päivitellään paremmin. Eli reissu on vielä ihan kesken...


7 kommenttia:

 1. Hienosti välittyy reissun tunnelmia kuvista. Voisin kuvitella, että hiukan epätodellinen ja haikea olo saattaa olla. Mutta kotiin varmasti jo mieli palaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Juuri näin. Sinä olet kanssamme monta kertaa reissusta palannut. Nyt tunne on vain viikon reissuun verrattuna moninkertainen.

   Poista
 2. Olette kyllä melkoisen reissun tehneet ja aivan mielettömissä maisemissa. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana kommenteista ja reissumme seuraamisesta. Toivottavasti siitä on ollut iloa sinulle ja kaikille matkaa seuranneille.

   Poista
 3. Erityisesti kolme viimeistä kuvaa tässä sarjassa (huurteinen huussi, eräät eränkävijät ja koivun kaiho?)sykähdyttivät.. Kummallinen kokemus kiehtoo kauempaakin katsottuna.. Saatiin osittain kuulokuvinakin, videona. Lisää odottaen vielä..ja tsempit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle Saija. Reissu on ollut meille todella ihmeellinen ja paljon on vielä makusteltavaa. Huomenna kun on käyty pyykillä ja lähdetty kotimatkalle, yritämme saada tehtyä loppuraporttinsa viimeisestä pätkästä.

   Poista
 4. Pojat! Mahtava juttu! Siunattua kotiinpaluuta teille! Kiitos kun olen saanut olla mukana vaelluksellanne!
  Ulla-äiti

  VastaaPoista

Kotimatka

Istutaan autossa. Tiet kuivat. Aurinko paistaa. Mitä onkaan tapahtunut? Missä ollaan oltu viimeiset viikot? Mitä niistä on jäänyt puseroon? ...