16.3.2018

Kelotin rantamajat huoltaa

3/5 reissusta takana ja kolme erämaata. Taakse ovat jääneet niin Inarin kuin Lemmenjoen ja Pöyrisjärven erämaa-alueet. Tänään tultiin Leppäjärvelle Kelotin rantamajoille huoltotauolle, johon kuuluu varusteiden täydennystä, kaupassakäyntiä ja pyykin pesua. Täällä meitä odotti todella sydämellinen ja lämmin vastaanotto. Tämän parempaa huoltopaikkaa ei voisi toivoa. Markku ja Maiju Laulumaa pitävät meistä nyt kaksi päivää huolen. Sunnuntaina matka jatkuu kohti Tarvantovaaraa ja Kilpisjärven erämaata. Huoltotauon aikana pävitämme myös blogiin menneen jakson kuulumisia.

4 kommenttia:

  1. Ootte te hurjia tyyppejä kaikki! Ihaillen ja teitä siunaten täällä luetaan teidän seikkailunne etenemistä! Jaksaa jaksaa! T. Johanna ja Pauli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsemppaamisesta. Sitäkin tarvitaan. Kyllä välillä on ollut aika tiukkoja pätkiä, mutta kaikesta on selvitty. Jaksetaan jaksetaan!

      Poista
  2. Poijjaat teitte rajaloukkauksen! Tai oikeastaan jo toisen. ;-)
    On todella hienoa seurata vaellustanne, melkein kuin olisi itse mukana. Hyvin olette tsempanneet. Voimia ja sisua loppumatkalle!
    T. Juha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Juha. Pakkohan se oli vuonomaassa käydä kun siellä suunnalla ollaan. Ei siellä nyt niin sen kummemmalta näytä kuin täällä. 😉 Ja harvoin sitä pääsee hiihtämään Norjan poikki päivässä. Huomenna matka taas jatkuu.

      Poista

Kotimatka

Istutaan autossa. Tiet kuivat. Aurinko paistaa. Mitä onkaan tapahtunut? Missä ollaan oltu viimeiset viikot? Mitä niistä on jäänyt puseroon? ...