30.3.2018

Rajapyykki

Fanfaarit soitettiin Melodypopseilla

8 kommenttia:

 1. Onpa ollut upea reissu teillä. Hienoja tarinahetkiä ja upeita kuvia. Voin vain kuvitella sitä sisäistä tunnetta, joka teillä jokaisella on nyt, yhteisen kokemuksen jälkeen. Olemme otettuja, että tapasimme retkeilymajan edessä. Riemullista ylösnousemusjuhlaa teille kaikille ja läheisillenne! Jukka ja Leena Salminen, unelmia kohti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jukka ja Leena. Kiva kuulla, että reissumme teki teihin vaikutuksen. Emmekä sano sitä itsemme takia, vaan siksi, että haluamme kannustaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan. Niin kuin Kilpisjärven retkeilykeskuksessa sanoin: ”käärinliinoissa ei ole taskuja.” Paljon siunausta myös teidän kevääseen ja tuleviin retkiin sekä unelmiin. 😉

   Poista
 2. 😄 Vau! Onnittelut tavoitteen saavuttamisesta! 😊👍👍👍

  VastaaPoista
 3. Upeaa, onnea loistavasta suorituksesta!
  Nimimerkki "Vähän kateellinen".
  Terveiset Juholle myös Tuulilta ja Anskulta!
  Juha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. ”Kateellinen” ei kannata olla. Unelmat on vain toteutettava. Terveiset menee perille.

   Poista
 4. Hurjaa ja huimaa - ihan kaikkea en ymmärtänyt (vielä, sisäpiirislangia..oikeasti odotin kuulevani soittoa melodypopseilla...) enkä edes ehtinyt lukea kunnolla, mutta käsitin, että varjelusta on ollut mukana, ehkä enemmän kuin edes nyt tiiämme. KIITOS kun jaksoitte lisää kertoa vaiheistanne. Ihmettelen vaan mitä nyt ruvetaan seuraamaan.. Uskon päivänä ja pitkäperjantaina 2018 kirjoitti kiitollinen Saija ja lähettää terveisiä tutuille!! Ja varsinkin toistaiseksi vieraille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdittiin hädissämme syödä pillit vaikka oli suunnitelmissa soittaa juhlallisesti jotain kunniakasta. Videolla näkyy vain soittopelien rippeet.
   Onhan tätä blogia ollut hauska värkkäillä, vaikka jonkunverran se on vaatinut säätämistä ja aikaa. Mutta kun tietää että itsekin mielellään tätä olisi seurannut niin on ollut ilo tarjota reissun murusia myös toisille!

   Poista

Kotimatka

Istutaan autossa. Tiet kuivat. Aurinko paistaa. Mitä onkaan tapahtunut? Missä ollaan oltu viimeiset viikot? Mitä niistä on jäänyt puseroon? ...