YHTEISTYÖSSÄ

Telttahankintaa tukemassa merkittävästi Erä-Joosepin väki! Eiköhän tuo samalla sovi teltan nimeksikin. Hilleberg Kaitum 4 GT eli tuttavallisemmin Erä-Jooseppi (EJ).Tämä kauppa on useasti ollut mukana tukemassa lasten ja nuorten reipashenkisiä hankkeita ja liikuntaharrastuksia. Nyt myös meidän "valmennusportaan" reissua. Luotettava ja mukava yhteistyökumppani kaikenkaikkiaan. Suosittelemme lämpimästi - keskittäminen kannattaa!Energiat Enervitiltä


Jo ennen reissua päätimme, että hiihdon aikainen energian saanti on keskeinen osa retken onnistumista. Haarukoimme sopivia energia- ja urheiluravinnevalmistajia, joita markkinoilla on muuten todella paljon. Kaikki eivät tosiaankaan olleet varteen otettavia. Olin kuullut aiemmin, että Enervit on ollut yhteistyössä eräällä pitkällä hiihtovaelluksella vuosia sitten. Retken blogista kävi hyvin selväksi, että nämä tuotteet olivat olleet erinomaiset juuri tämänkaltaisessa käytössä. Niinpä päätin ottaa yhteyttä Miku Santavirtaan Enervitiltä. Kerroin suunnitelmistamme ja sanoi, että voisimme tehdä yhteistyötä. Lämmin kiitos Mikulle! Nyt ei reissu jää ainakaan kiinni energian saannista.

http://www.enervit.fi/fi


Lääkäripalvelut Markus Karjalainen


Meillä on ilo ja kunnia saada yhteistyökumppaniksemme yksi Suomen parhaimmista lääkäreistä. Kuopiolaisen Markuksen asiantuntijuus erämaaolosuhteissa tarvittavista lääkkeistä ja lääkinnästä perustuu pitkään ja vankkaan omakohtaiseen kokemukseen useista erämaavaelluksista. Hänen ammattitaidolla laaditun EA-pakkauksen avulla emme takuulla jää pulaan. Kiitos Markukselle. Pipejä ja hankaumia odotellessa... toivottavasti ei!


Kelotin Rantamajat


N. 350km sivakoimisen jälkeen on aikeemme palkita itsemme rantalomapäivällä! Inarista lähdettyämme, Lemmenjoen ja Pöyrisjärven laajojen erämaa-alueiden jälkeen, kohtaamme jälleen sivistyksen, sekä epäilemättä lämpimän vastaanoton Enontekiön Leppäjärven kaakkois-kulmassa, Kelotin Rantamajoilla. Majoitusavustuksen ym. lisäksi olemme jo saaneet heiltä arvokkaita tietoja esimerkiksi retkemme turvallisuuden, reittisuunnitelman ja käytännön järjestelyiden osalta. Kiitos näistä ja Kiitos tulevasta!

Katopa kotisivuilta löytyskö sulle heiän ympärivuotisesta majotuksesta ja aktiviteettitarjonnasta mieluisa yhdistelmä rantalomailua ja eräelämää :)

http://www.kelotinrantamajat.com/


KSF Sport Oy Kiteen Suksitehdas


Meillä oli ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä perinteikkään ja niin kilpaladuille kuin metsähiihtoon huippusuksia valmistavan KSF Sport Oy:n kanssa. Yrityksen toimitusjohtaja Harri Kirvesniemen kanssa yhteistyö sujui paremmin kuin hyvin. KSF Sport Oy:ltä saimme superedullisesti Metsäsuksien klassikot Järvisen Lapponiat. Kantavia hankia kohti. Kiitos ja kumarrus! 

https://www.kiteensuksi.fi/
Goodio Chocolate


Mikä olisikaan mahtavampaa kuin herkutella maailman parhaalla suklaalla Lapin korvessa.
Luksusta elämään. Suklaatoimittajana Goodio Chocolate. Kiitos!https://goodiochocolate.com


Nokian jalkineet


On ilo tehdä yhteistyötä Nokian jalkineita valmistavan perheyhtiö Berner oy:n kanssa. Heiltä saamme vaellukselle Nokian Kaira -talvikumisaappaat. Kunnolliset ja laadukkaat kengät ovat tärkeä lähtökohta onnistuneelle reissulle. Kiitollisina tuesta ja hyviä kilometrejä odotellessa. Kiitos!

https://www.nokianjalkineet.fi/


Hyvätuuli Highland


Ruoka on olennainen osa vaellusta, ja sen laadusta emme haluneet tinkiä. Tänään lyötiin kättä päälle HYVÄTUULI HIGHLANDIN kanssa. Yhteistyö on meille mieluisaa ja tunnetustihan hyvä ruoka, parempi mieli - erityisesti reissussa!

Kiitollisena tuesta ja maittavia reissuruokia jo odotellessa!
Kuvassa Lauri vastaanottaa Hyvää Tuulta Jäppilässä.


Maanmittauslaitos


Ilman laadukkaita karttoja vaellus ei tulisi onnistumaan. Karttojen tulostuksesta vastasi Maanmittauslaitos. Erityiset kiitokset kuuluvat Mikkelin maanmittauslaitoksen Mikko Väisäselle. Nyt on helppo suunnistaa! Nöyrät kiitokset MML!

http://www.maanmittauslaitos.fi/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kotimatka

Istutaan autossa. Tiet kuivat. Aurinko paistaa. Mitä onkaan tapahtunut? Missä ollaan oltu viimeiset viikot? Mitä niistä on jäänyt puseroon? ...