4.11.2017

ENSILUMEN TUNNELMIA

Näillä lumilla mennään. Viikon takaisen Inarin ja Kittilän reissun, lumien tulon sekä pikkupakkasten myötä ajatukset siirtyvät konkreettisestikin ahkionvetoon. Katse löytää jo suksia ja vetovyötä, rukkaset, pilkkiongen... Kaupassa käydessä nuudelit ja mehukeitot. Suklaapatukat.

Inarinjärvi veti pikkuhiljaa jäätä pintaan ja niin sitä alkoi jo katsella tuota tasaista selkää/selkiä siihen malliin, että täällä sitten ahkiota vedellään ensimmäinen viikko. Kahkun kämpällä käväisin ja autiotuvan oven aukaisu ja ensitunnelmat kämppään astuessa olivat tuttuja. Tulee hyvä olo. Askareet on selvät ja sapluuna yksinkertainen. Sitä odotellessa.

Tällä hetkellä toivun juuri eilen 3.11. tehdystä nivustyräleikkauksesta. Kaikki sujui hyvin.  Toivon tietenkin että kuntoutus sujuu hyvin eikä takapakkia tule, muutenkin aika huonoon saumaan tämä vaiva puhkesi, mutta joihinkin asioihin ei voi vaikuttaa. Nyt vain pitää olla toiveikas ja rehellinen itselle ja matkakumppaneille, ja tietenkin noudattaa lääkärin ohjeita kuntoutuksessa.  Maltti on nyt valttia.

Siksipä on hyvä aloittaa blogin päivitys.

Tätä kirjoittaessa ikkunasta näkyy, kuinka jää sulaa Naarajärvestä, ihan silmissä. Aamukahvin aikaan näkyi vielä ketun jälkiä jäällä, nyt rannassa vain jäinen aavistus. 

Taidanpa ottaa kuivurin esiin ja aloittaa ruuanvalmistuksen reissua varten.

LAURI

1 kommentti:

  1. Hyvä Late! Lumen häivähdys maassa tietää vaelluksen lähestymistä. Paljon ajatuksia. Moni asia on vielä vähän irrallaan, mutta uskon, että kaikki nivoutuu yhteen kunhan reissu lähenee. Jes!

    VastaaPoista

Kotimatka

Istutaan autossa. Tiet kuivat. Aurinko paistaa. Mitä onkaan tapahtunut? Missä ollaan oltu viimeiset viikot? Mitä niistä on jäänyt puseroon? ...